Nedsystems beheert haar website met Joomla. Dit platform maakt het mogelijk voor eindgebruikers om zelf artikelen te beheren en te plaatsen. Voor bijzondere functies kunnen 'plug-ins' worden toegevoegd. Joomla wordt ondersteund door een grote gebruikers gemeenschap en is een wereldstandaard. Deze website is opgezet aan de hand van een 'template' waardoor de lay-out en indeling worden bepaald. Er zijn vele soorten templates beschikbaar. Deze zijn met enige basiskennis goed aanpasbaar voor een interne bedrijfsbeheerder. 

De clientenkring bestaat uit een groep bedrijven waarmee soms al meer dan 30 jaar vast contact is. De oude handgeschreven site is nog steeds in te zien op: www.nedsystems.nl/Site01/index.htm. Door de vaak lange relatie met clienten zijn hier projecten, reisverhalen en andere artikelen terug te vinden uit een verder verleden.

De functie van deze website is beperkt tot het geven van bedrijfsinformatie en contactgegevens. Tevens dient zij als voorbeeld hoe in korte tijd een presentatie op Internet mogelijk is. Voor verenigingen beheert Nedsystems enkele sites die complexer zijn en inmiddels al jaren, door leden zelf, worden bijgehouden.   Regelmatig worden bijeenkomsten gehouden waarbij getraind wordt met Joomla.