NedFleet© is Nedsystems' platform onafhankelijk beheersysteem voor materieel. Het programma is cloud-based en geschikt voor de meeste browsers, waaronder Internet Explorer, Chrome, Safari, Maxthon, Opera en Firefox.

Op dit moment wordt NedFleet ingezet in de automobiel branche als Fleet management software. Alle partijen hebben hun eigen toegang tot de centrale database met auto voorraad. De Fleetowner heeft een online showroom beschikbaar voor de auto's in voorraad.

 


Met de interne memo functie kunnen de samenwerkende partijen overleg voeren en opdrachten uitwisselen. Met een directe link kan een memo worden doorgestuurd aan derden per mail.

Het cloud-platform is vanaf pc, tablet en telefoon te bedienen. De software is meertalig in te zetten, waaronder Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Andere toepassingen zijn ondermeer: containerbeheer, verhuur van materieel, vlootbeheer. Het pakket kan naar wens voor u worden gehost of op uw eigen webserver draaien.

De prijs voor een pakket licentie met 3 partijen, 5 gebruikers, 100 items en 1000 handelingen is vanaf € 18,50 per gebruiker per maand.  De software is gebaseerd op een open source

platform. Dit maakt het mogelijk om met geringe ontwikkelkosten indien nodig ook uitgebreid maatwerk te leveren. Koppelingen met de eigen back-office zijn mogelijk en maken dubbele invoer onnodig. 

Het pakket is inmiddels als NedOnline beschikbaar als voorraadbeheer voor andere branches, zoals bibliotheek, boekwinkel. Ook hier is een showroom voor online verkoop of verhuur beschikbaar.