Een 'Pony bottle' is een reserve flesje lucht voor duikers. De Snorba pony bottle is te koop voor ongeveer 65 USD. De set met mondstuk en handpomp is in de aanbieding, inclusief verzendkosten vanuit Canada. De Snorba website is professioneel opgezet en de bestel-module houdt rekening met internationale bestellingen. De betaling gaat eenvoudig via Visa creditcard. De bestelling met order nummer 355 wordt direct per mail bevestigd, verzender is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De afschrijving op de Visa rekening vermeldt Sq *snorba 8774174551 ca. Dat is het laatste wat er vernomen wordt over deze order. Het product is nooit aangekomen. 

CA staat niet voor Canada maar voor Cash App. Dit is een applicatie die misbruikt wordt om met gestolen credit cards geld transacties te doen. 

 

 

Het is -6 maanden later- nog steeds mogelijk om in te loggen bij SNORBA en orders te plaatsen. Bij het afrekenen van een item is het toezendadres zelfs nog bekend. Deze organisatie is blijkbaar nog steeds niet opgerold.